Madden NFL 20 GameStop Norge
 

Finner du ikke det du leter etter? Prøv Avansert søk

Plattformer
28.02.2020 17:55:29

Madden NFL 20  

av EA Electronic Arts

Foreløpig ikke gradert. Vær den første til å gradere dette produktet!

Vurder produktet nå!

Del

Del

Innbytteverdi 160,00 kr Vilkår

Trade In - Terms and Conditions


What are the stipulations for trading in software?

Ny

399,90 kr TJEN POENG

Pris før 699,90 kr

 Har du det travelt?  Collect In Store

IN-GAME PURCHASES

Ny: 270872 Brukt: 270873

Sports

02.08.2019

Det kan hende du også liker...

Ny

Fifa 20

Xbox One
Mer Info
449,90 KR
Brukt

Fifa 20

Xbox One
Mer Info
599,90 KR
Ny

Fifa 20 Champions Edition

Xbox One
Mer Info
649,90 KR
Ny

eFootball PES 2020

Xbox One
Mer Info
649,90 KR
Brukt

eFootball PES 2020

Xbox One
Mer Info
599,90 KR
Tilbake til Toppen

Beskrivelse

Føl deg som en NFL-superstjerne i Madden NFL 20.

Bli ansiktet til et NFL-lag, og ta avgjørelser som får betydning for reisen mot å bli en NFL-superstjerne i "FACE OF THE FRANCHISE: QB1". Superstar X-Factor - Kjenn følelsene, personligheten og kraften i NFL med SUPERSTAR X-FACTOR, et helt nytt progresjonssystem som gir spesialegenskaper til dagens mest lovende NFL-superstjerner, og gir nye strategiske muligheter og mer spenning i hver eneste kamp.

MÅTER Å SPILLE PÅ

 • Face of the Franchise: QB1 - Bli ansiktet til et NFL-lag, og ta avgjørelser som får betydning for reisen mot å bli en NFL-superstjerne. Lag din egen College Quarterback og spill gjennom College Football National Championship-sluttspillet og NFL Combine for å få en sjanse til å bli NFL-draftet og bli lagets ansikt i en ny og personlig karriere der du selv står i sentrum. Når du har blitt valgt på et lag, kan du bruke Maddens nye Scenario Engine, som genererer personlige, spillbare scenarioer og dynamiske utfordringer som bygger opp historien rundt din egen unike NFL-karriere.
 • Franchise - SImuler en hel NFL-karriere og sett spor etter deg som spiller, trener eller eier i solospill og flerspillerligaer på nett. Konkurrer med opptil 32 lag på vei mot å etablere et Super Bowl Dynasty. Konkurrer med årlige Pro Bowl- og sesongbelønninger.
 • Ultimate Team - Konkurrer i den feteste NFL-fantasymodusen med favorittspillerne dine fra NFL fra fortid og nåtid. Spill kamper, samle belønninger, og oppgrader laget ditt med daglige, morsomme og engasjerende utfordringer med innhold koblet opp mot NFL hele året.
 • Exhibition - Konkurrer i dueller online og offline (solospill og flerspiller), eller prøv deg offline mot maskinen. Tilpass spillinnstillingene for å justere lengden på omganger, regler, arenaer og drakter.

SPILLMEKANIKK

 • Superstar X-Factor - Kjenn følelsene, personligheten og kraften til NFL-superstjerner med Superstar X-Factor, et helt nytt fremdriftssystem som drar nytte av spesialegenskapene til dagens NFL-superstjerner når du når bestemte mål i spillet. Du har også autentiske personligheter og Real Player Motion; i Madden NFL 20 våkner spillerne i NFL virkelig til liv! Ta full kontroll over spillerutviklingen med nye måter å utvikle spillernes egenskaper på.
 • Unike Playbooks – Forskjellige playbooks er kalibrert så de er mer unike fra lag til lag og gir deg mer variasjon med hensyn til strategisk kampplanlegging og justeringer under kampene.
 • Run/Pass Options – Du kan nå velge Run/Pass Options, noe som gir en enda mer autentisk NFL-følelse.
 • On-Field Trainer – Lær deg hvordan du kan forbedre deg som Madden-spiller med dette moderniserte læringssystemet, som innfører ny spillmekanikk over tid etter hvert som du får mer erfaring.
 • Ny Pump Fake-mekanikk – Pump Fake til en bestemt receiver, og fake ut forsvarsspillere med en ny dobbelttrykkfunksjon som avbryter kastet.
 • NFL Pro Bowl – Spill den årlige Pro Bowl med Franchise-modus og "Face of the Franchise: QB1"-modus med stjerner fra AFC og NFC.
 • Superstjernedrevet Play-Calling – Play-Calling er skreddersydd superstjernene på laget ditt, så du kan få stjernene med i spillet når du trenger dem som mest.
 • Nye feiringer – Over 20 nye feiringer for TD og First Down er lagt til for å få enda mer swag etter de feteste prestasjonene på banen.

Tilleggsinnhold

Forhåndsbestill, så får du:

 • 5 Gold Team Fantasy Packs
 • 1 av 32 Core Elite Players fra favorittlaget ditt i NFL i Madden Ultimate Team
 • 1 unik superstjerneegenskap til spilleren du har laget i "Face of the Franchise: QB1"-modus

Du kan forhåndsbestille dette produktet på nett og hente det i butikk på lanseringsdato.


Hvordan virker det?

 • 1: Klikk på den røde Click + Collect knappen ved siden av produktet du ønsker å forhåndsbestille.
 • 2: Deretter velger du hvilken butikk du ønsker å hente produktet i, og betaler et depositum. Depositumet trekkes fra den totale summen ved henting. (50 kroner for spill og tilbehør, 100 kroner for Collector Editions, og 500 kroner for spillkonsoller).
 • 3: På lanseringsdato kan du hente ditt produkt! Spillet må hentes innen 48 timer etter utgivelse.


MERK: Du kan ikke kjøpe pakketilbud via Click + Collect

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 09:00 til 17:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 08:00 til 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.