Fifa 20 Champions Edition GameStop Norge
 

Finner du ikke det du leter etter? Prøv Avansert søk

Plattformer
21.09.2019 10:19:37

Fifa 20 Champions Edition  

av EA Electronic Arts

Del

Del

Trade In - Terms and Conditions


What are the stipulations for trading in software?

Forhåndsbestilling

849,90 kr TJEN POENG

Bonus
FIFA 20 Champions Edition Pre-order Bonus
Forhåndsbestill nå Tidlig tilgang tre dager før – spill fra og med 24. september, Opptil 12 sjeldne gullpakker – 1 per uke l 12 uker, Icons-Lånespsillervalg....

Presell: 267168

Sports

24.09.2019

Det kan hende du også liker...

Forhåndsbestilling

Fifa 20

Xbox One
Mer Info
649,90 KR
Ny

eFootball PES 2020

Xbox One
Mer Info
649,90 KR
Ny

NBA 2K20

Xbox One
Mer Info
699,90 KR
Ny

NBA 2K20 Legend Edition

Xbox One
Mer Info
1099,90 KR
Ny

Madden NFL 20

Xbox One
Mer Info
699,90 KR
Tilbake til Toppen

bonus

 100kr OFF Fifa 20 Jersey when you pre-order Fifa 20 Champions Edition

Gyldig for: Forhåndsbestilling

Klikk for å sette sammen din egen tilbudspakke!

Tilbake til Toppen

Beskrivelse

EA SPORTS™ FIFA 20 til PlayStation 4, Xbox One og PC, som er drevet av Frostbite™*, blåser liv i to ulike sider av hele verdens spill – den prestisjefylte proffotballen og en helt ny og autentisk gatefotballopplevelse i EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 byr på innovasjoner over hele linjen. FOTBALLINTELLIGENS er en plattform for et helt nytt nivå av realisme på banen, FIFA Ultimate Team™ gir deg flere måter å bygge drømmelaget på, og med EA SPORTS VOLTA får du oppleve god, gammeldags gatefotball i autentiske omgivelser.

VOLTA-FOTBALL

I EA SPORTS VOLTA får du oppleve god, gammeldags gatefotball i autentiske omgivelser, med kulturen, kreativiteten og spillestilen det innebærer. Bygg spillfiguren, vis frem din egen stil og spill diverse former for frittflytende fotball i ulike omgivelser fra hele verden.

 • VOLTA-banespillet: Vis frem spillestilen din i et splitter nytt banespillsystem, basert på ekte fotballrealisme. Inspirert av ekte gatefotball, cageball og futsal – med få spillere på lagene – fra alle verdens hjørner. I VOLTA kan du la deg oppsluke av gatefotballens unike spillflyt, med enklere flikker og ferdighetstrekk, nye teknikkanimasjoner og til og med muligheten for å bruke vantet som lagkamerat.
 • Spiller: I VOLTA-fotball har du uendelige muligheter til å tilpasse og sette ditt eget preg på spilleren – alt fra klær, hårfrisyre og tatoveringer til feiringer og emotikoner. Lag deg en mannlig eller kvinnelig spiller og vis deg frem i de ulike spillmodusene i VOLTA-fotball.
 • Antrekk: Vis frem stilen din i Volta-fotball ved å utstyre spillerne dine med siste skrik innen trøyer, sko og gensere, for ikke å snakke om tatoveringer og hårfrisyer. Og du kan låse opp flere pynteartikler underveis i VOLTA ved å fullføre utfordringer i spillet.
 • Lokaliteter: VOLTA-fotball blåser liv i fotballgater og -løkker over hele verden. Her får du oppleve ulike regionale innslag fra hele verden, fra en undergang i Amsterdam via en cagebane i London til et hustak i Tokyo.
 • Kamptyper: Tilpasning er nøkkelen når du spiller VOLTA-fotball. Spill 3-mot-3 uten keeper, 4-mot-4, 4-mot-4 uten keeper, 5-mot-5 og profesjonell futsal. I tillegg byr VOLTA på ulike banestørrelser og omgivelser med og uten vant, slik at spillerne kan spille det vakre spillet på den måten de selv vil.
 • Moduser:
 • VOLTA Avspark: Ta med deg favoritt-profflagene dine ut på gaten og konkurrer på en rekke steder med ulike kampformater i VOLTA. Spill PSG mot Lyon i Paris, Madrid-derbyet i de spanske gatene eller Chelsea mot Spurs på en cagebane i London.
 • VOLTA Verden: Bygg VOLTA-laget ditt ved å spille enkeltspillerkamper mot lag generert av spillsamfunnet i en rekke ulike formater og på en rekke ulike steder. Etter hver seier kan du rekruttere en spiller fra motstanderlaget, og på den måten videreutvikle ditt eget lag både med tanke på ferdighet og kjemi.
 • VOLTA Historie: Spill deg gjennom en historiedrevet opplevelse med spillere, hvor du møter diverse gatefotballegender fra rundt om i verden. Vinn belønninger, sett ditt eget preg på spilleren og rekrutter til laget ditt frem mot det avgjørende VOLTA-verdensmesterskapet i Buenos Aires.
 • VOLTA Liga: Spill deg til opprykk eller nedrykk med den nettbaserte VOLTA Liga. I de nye spiller-mot-spiller-formatene settes laget ditt opp mot andre lag på nett, og ved å vinne rykker du oppover i divisjonene.

Vi kommer tilbake med mer info senere.

BANESPILLET

Opplev FOTBALLINTELLIGENS, en banebrytende ny plattform for uovertruffen fotballrealisme. FOTBALLINTELLIGENS opphøyer hvert eneste øyeblikk på banen: med ballen, uten ballen og gjennom ballen. Bygget på tre kjerneverdier: Avgjørende øyeblikk (med ballen), autentisk spillflyt (uten ballen) og ballfysikk (gjennom ballen) – en innfallsvinkel som er ment å sette brukeren i førersetet i hver eneste kamp.

 • Autentisk spillflyt: Evnen til å oppfatte tid, rom og posisjon er avgjørende typer intelligens for de beste spillerne i verden. Ved hjelp av autentisk spillflyt opptrer hver eneste AI-styrt spiller på banen på en måte som tar hensyn til disse komponentene, og resultatet er at man får mer tid og rom, med mer vekt på brukerstyrt spilling.
 • Dynamiske 1-mot-1-situasjoner: Med utgangspunkt i spilltempoet fra verdens beste ligaer skaper den oppfriskede spillflyten mer realistisk rom og tempo i spillet, og dermed også flere 1-mot-1-situasjoner som blir til avgjørende øyeblikk for deg som bruker.
 • AI-forsvarsspill: En oppgradering av posisjonerings- og taklingssystemet gjør at AI-spillerne på en bedre måte kan utfylle den brukerstyrte spilleren. AI-en vil gi intelligent defensiv støtte og samtidig belønne og dra nytte av brukerens forsvarsinnsats.
 • Naturlige spillerbevegelser: Takket være et nytt og bedre posisjoneringssystem beveger AI-spillerne seg mer naturlig og fattet enn noen gang før, noe som skaper mer realistisk fotballbevegelser for alle spillerne på banen.
 • Avgjørende øyeblikk: Fotball består av en rekke avgjørende øyeblikk som i sum bestemmer utfallet av kampene. Kamper vinnes eller tapes avhengig av avgjørende, brukerstyrte øyeblikk – enten det dreier seg om beherskede avslutninger på den siste tredjedelen eller kontrollerte taklinger bakerst.
 • Sideveis dribling: Den nye mekanikken for sideveis dribling gir deg flere alternativer i angrep ved at du kan bevege deg mot motstanderen på mer smidig vis enn noensinne for å lokke ham til deg, før du så passerer ham ved hjelp av fart eller teknikk.
 • Kontrollert takling: Takket være det aktive berøringssystemet er brukerstyrt forsvarsspill nå mer fordelaktig og givende, med en rekke nye taklingsanimasjoner. Jo renere taklingen er, desto større sjanse har spilleren for å få tak i ballen.
 • Oppfriskede dødballer: En systemoppfrisking som gir deg flere alternativer for sikting på frispark og straffer, nå med en mer ferdighetsbasert skuddmekanikk som er mer givende enn noensinne.
 • Beherskede avslutninger: En grunnleggende oppgradering av skuddsystemet gjør at du får mer pålitelige og kliniske avslutninger. Dette gjør skuddopplevelsen mer realistisk og belønner autentiske avslutninger i langt større grad. I tillegg er forholdet mellom risiko og belønning bedre ivaretatt i vanskelige situasjoner slik som innlegg på volley.
 • Ballfysikk: Den siste dynamiske komponenten i en fotballkamp er selve ballen. Ballfysikksystemet løfter banespillet til nye høyder av realisme, med nye ballbaner på skudd, mer realistiske taklinger og mer fysisk troverdig oppførsel.
 • Fotballbasert bevegelse: Et oppgradert bevegelsessystem som gir mer autentisk skru og sprett i ballen, slik at spillet føles mer realistisk enn noensinne. Resultatet er en mer ektefølt fotballopplevelse.
 • Nye ballbaner på skudd: Med det nye ballbevegelsessystemet følger også en rekke realistiske ballbaner på skudd, fra teknisk avanserte duppende skudd og rene vristtreff til flakkende dødballer og skudd på første på oppspretten.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE, UEFA EUROPA LEAGUE OG UEFA SUPER CUP
Verdens mest prestisjefylte klubbturneringer, som UEFA Champions League, Europa League og Super Cup, er tilbake i FIFA 20 med autentiske UEFA-elementer som offisiell TV-grafikk, draktemblemer, matchballer og de ikoniske trofeene. Og du finner dem i en rekke spillmoduser, slik som FIFA 20 Ultimate Team, Karrierespillet, en egen Champions League-modus med mer.

FIFA 20 ULTIMATE TEAM™ (FUT)
Mer info om modusen kommer i august 2019.

ANDRE MODUSER
Mer informasjon om andre moduser og funksjoner som blir kunngjort senere i sommer.

 • Ny Avspark-opplevelse
 • Karrierespillet
 • Pro-Clubs
 • Ferdighetsspill

Tilleggsinnhold

Forhåndsbestill nå

 • Tidlig tilgang tre dager før – spill fra og med 24. september
 • Opptil 12 sjeldne gullpakker – 1 per uke l 12 uker
 • Icons-Lånespsillervalg – velg 1 av 5 icons-lånekort (mid-versjon) til 5 FUT-Kamper
 • Spesielle FUT-DRAKTER

Du kan forhåndsbestille dette produktet på nett og hente det i butikk på lanseringsdato.


Hvordan virker det?

 • 1: Klikk på den røde Click + Collect knappen ved siden av produktet du ønsker å forhåndsbestille.
 • 2: Deretter velger du hvilken butikk du ønsker å hente produktet i, og betaler et depositum. Depositumet trekkes fra den totale summen ved henting. (50 kroner for spill og tilbehør, 100 kroner for Collector Editions, og 500 kroner for spillkonsoller).
 • 3: På lanseringsdato kan du hente ditt produkt! Spillet må hentes innen 48 timer etter utgivelse.


MERK: Du kan ikke kjøpe pakketilbud via Click + Collect

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 09:00 til 17:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 08:00 til 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.