Fifa 19 GameStop Norge
 

Finner du ikke det du leter etter? Prøv Avansert søk

Plattformer
22.11.2019 02:12:02

Fifa 19  

av EA Electronic Arts

For tiden vurdert 2,67 fra 3 gamere

Vurder produktet nå!

Del

Del

Ny

199,90 kr TJEN POENG

Pris før 499,90 kr

 Har du det travelt?  Collect In Store

Ny: 263585 Brukt: 263586

Sports

28.09.2018

Det kan hende du også liker...

Forhåndsbestilling

AO Tennis 2

Xbox One
Mer Info
499,90 KR
Ny

Fifa 20

Xbox One
Mer Info
649,90 KR
Brukt

Fifa 20

Xbox One
Mer Info
599,90 KR
Ny

Fifa 20 Champions Edition

Xbox One
Mer Info
849,90 KR
DLC

Borderlands 3 Season Pass til Xbox One

Xbox One
Mer Info
449,00 KR
Tilbake til Toppen

bonus

 Black Friday - 3 for 2 on Used Games

Gyldig for: Brukt

Klikk for å se alle produktene!

Tilbake til Toppen

Beskrivelse

EA SPORTS™ FIFA 19, som er drevet av Frostbite™, gir deg en opplevelse i mesterklassen både på og utenfor banen.. Med basis i prestisjetunge UEFA Champions League gir FIFA 19 deg bedre spillfunksjoner og lar deg kontrollere alt på banen i alle øyeblikk. Du får nye måter å spille på, blant annet en dramatisk finale i historien om Alex Hunter i The Journey: Mesterne*, en ny spillvariant i populære FIFA Ultimate Team™. Nye mestere dyrkes frem i FIFA 19.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE / UEFA EUROPA LEAGUE/ UEFA SUPER CUP

Spill det ypperste innen klubbfotball i en rekke forskjellige spillvarianter i FIFA 19, med offisiell kamppresentasjon i UEFA Champions League, Europa League og Super Cup, og et helt nytt kommentatorteam med Derek Rae og Lee Dixon.

 • Spillvarianter: UEFA Champions League, Europa League og Super Cup våkner til liv på flere måter i EA SPORTS FIFA 19. Fra jakten på tittelen i The Journey: Mesterne og live-oppdateringer i FIFA 19 Ultimate Team, til autentisk integrering i avspark og karrieremodus og en helt selvstendig Champions League-modus, kan du oppleve den beste klubbfotballen i verden, uansett hvordan du spiller FIFA 19.
 • Champions League-modus: Opplev dramaet i den offisielle UEFA Champions League-turneringen, fra gruppespillet til den storslåtte finalen. Du kan også spille en spesialtilpasset versjon av turneringen med en europeisk klubb du velger selv.
 • Nye kommentatorer: De nye kommentatorene Derek Rae og Lee Dixon leverer sin kjente stil til UEFA Champions League-, Europa League- og Super Cup-turneringene i spillet.
 • Offisielle UEFA-elementer: Kast deg ut i Europas mest prestisjetunge klubbkonkurranser med offisielle sendingselementer, logoer, kampballer og de kjente trofeene i UEFA Champions League, Europa League og Super Cup.

SPILLOPPLEVELSEN

Du kontrollerer det som skjer på banen i hvert eneste øyeblikk på alle nivåer, fra taktikk til tekniske finesser i EA SPORTS FIFA 19. Det nye aktive berøringssystemet gir deg tettere kontroll, dynamisk taktikk muliggjør dypere og mer tilgjengelige lagoppstillinger, 50/50-dueller gir bedre fysikk og mer rom for brukerferdigheter i kamp om løse baller, tidsbestemte avslutninger gir brukerkontroll på skudd, og utviklingen av teknologien for ekte spillerbevegelser gir enda bedre spillerpersonlighet og autentiske animasjoner.

 • Aktivt berøringssystem: Det nye aktive berøringssystemet endrer måten du mottar og skyter på, og gir tettere kontroll, bedre flyt, mer kreativitet og mer personlighet for spillerne. Bruk en lang rekke nye førsteberøringsverktøy, som falsk berøring, volleyflikker eller ferdighetsspesifikke animasjoner, som Neymar-fella, for å lure motstanderne og skape scoringsmuligheter.
 • Dynamisk taktikk: Et nytt system gir spillerne verktøyene som trengs for å velge flere taktiske angrepsvinkler, med dybdetilpasning før kampene og flere valgmuligheter for dynamiske kampjusteringer med retningsknappene. Alle taktiske valg kombinerer formasjoner, mentaliteter, og spillestiler, både i angrep og forsvar, noe som gjør det enkelt å tilpasse spillet i alle situasjoner.
 • 50/50-dueller: Med 50/50-dueller, avgjør brukerreaksjoner og spillerattributter hvorvidt du vinner løse baller på banen. Med forbedret lagkameratintelligens og romfølelse blir hver takling avgjørende i kampen om ballbesittelse.
 • Tidsbestemt avslutning: Når du dobbelttrykker på skyteknappen, aktiverer du en tidsbestemt avslutning som gir deg kontroll over hvor presist du treffer ballen. Presisjonen til det andre trykket avgjør resultatet av skuddet, og baller med perfekt timing får bedre presisjon og kraft, mens dårligere timing gir større sjanse til å bomme. Om det er et skudd fra utenfor sekstenmeteren, en presisjonsheading eller en flikk, vil tidsbestemt avslutning gi et nytt lag med kontroll foran mål.
 • Teknologi for ekte spillerbevegelser: Det banebrytende animasjonssystemet som bidro med spillerpersonlighet og bedre bevegelser i EA SPORTS FIFA, er tilbake med bedre dekning over hele banen. Det er bedre animasjoner for taktisk ballskjerming, sammenstøtsbalanse og fysisk kamp, som gir realistiske spillerbevegelser og respons på et nytt nivå.

THE JOURNEY: MESTERNE

I FIFA 19 til PlayStation 4, Xbox One og PC får du det tredje kapittelet og den dramatiske finalen i historiespillet The Journey. I The Journey: Mesterne tar du kontrollen over den unge spilleren Alex Hunter og følger drømmen ved å prøve å oppnå heder og ære i Champions League.

Mer detaljer om denne spillvarianten kommer i august 2018.

FIFA 19 ULTIMATE TEAM™ (FUT)

Velg mellom flere tusen spillere og bygg opp drømmelaget i FIFAs mest populære spillvariant. Med innhold fra UEFA Champions League og Europa League våkner verdens mest prestisjetunge klubbturneringer til liv med live-innhold i FIFA 19 Ultimate Team.

Mer detaljer om denne spillvarianten kommer i august 2018.

ANDRE SPILLVARIANTER

Mer informasjon om flere spillvarianter og funksjoner blir kunngjort senere i sommer.

 • Ny avspark-opplevelse
 • Karrierespillet
 • Pro-Clubs
 • Ferdighetsspill

Du kan forhåndsbestille dette produktet på nett og hente det i butikk på lanseringsdato.


Hvordan virker det?

 • 1: Klikk på den røde Click + Collect knappen ved siden av produktet du ønsker å forhåndsbestille.
 • 2: Deretter velger du hvilken butikk du ønsker å hente produktet i, og betaler et depositum. Depositumet trekkes fra den totale summen ved henting. (50 kroner for spill og tilbehør, 100 kroner for Collector Editions, og 500 kroner for spillkonsoller).
 • 3: På lanseringsdato kan du hente ditt produkt! Spillet må hentes innen 48 timer etter utgivelse.


MERK: Du kan ikke kjøpe pakketilbud via Click + Collect

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 09:00 til 17:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 08:00 til 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.