Red Dead Redemption 2: 150 gullbarrer til PS4 GameStop Norge
 

Finner du ikke det du leter etter? Prøv Avansert søk

Plattformer
28.01.2020 11:19:52

Red Dead Redemption 2: 150 gullbarrer til PS4 [DIGITALT] 

av Sony Interactive Entertainment

Foreløpig ikke gradert. Vær den første til å gradere dette produktet!

Vurder produktet nå!

Del

Del

BADLANG
VIOLENCE

DLC: 272965

Digital

20.07.2019

Det kan hende du også liker...

DLC

Red Dead Redemption 2: 245 gullbarrer til PS4

PlayStation 4
Mer Info
719,00 KR
DLC

Red Dead Redemption 2: 350 gullbarrer til PS4

PlayStation 4
Mer Info
959,00 KR
DLC

Battlefield™ V – Battlefield-valuta 6000 Til PS4

PlayStation 4
Mer Info
485,00 KR
DLC

Tom Clancy's - The Division 2: Pakke Med 500 Premium Credits Til PS4

PlayStation 4
Mer Info
48,00 KR
DLC

Tom Clancy's - The Division 2: Pakke Med 1050 Premium Credits Til PS4

PlayStation 4
Mer Info
96,00 KR
Tilbake til Toppen

Beskrivelse

Hva med en skikkelig stabel gullbarrer? I denne pakken får du hele 150 av dem. Enten du hamstrer forsyninger, våpen eller moteriktige klær – eller bare penger – må du påse at du har råd til virkelig kvalitet. Det gjør du med dette rabatterte gullet. Ingen annenrangs saler eller hjemmesydde klær for deg! Du er en herremann eller frue som vet hva kvalitet er.

Grenseområdet er et lovløst sted der ingenting kan tas for gitt, bortsett fra kjøpekraften i en kald, hard gullbarre. Med gullbarrer kan du raskt låse opp alle slags varer i Red Dead Online, fra spesialmodifikasjoner for våpnene dine til hesteutstyr og unike gjenstander til leiren din. Selv om det er mange usikkerhetsmomenter ved livet på prærien, kan du være sikker på at du skiller deg ut i mengden hvis du har gullbarrer.

Viktig informasjon

Utsteder av kupongkode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (selskapsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, London W1F 7LP, United Kingdom. Kupongkoder løses kun inn hos utstederen av brukere som har en PlayStation™Network-konto registrert i Norge. Tjenestevilkår, personvernerklæringen, vilkår og betingelser for kupongkoder, bruksvilkår for programvare og ytterligere vilkår for innhold/tjenester gjelder. Gå til www.playstation.com/legal/PSNTerms. Ikke kjøp produktet hvis du ikke godtar vilkårene. For å opprette en konto må brukere være over 7 år og ha tillatelse fra foresatte hvis de er under 18 år. Brukeren må være gammel nok til å løse inn kupongkoder for innhold/tjenester med aldersgrense. Internett-tilkoblede flerspillingsfunksjoner på PlayStation®4 (der relevant innhold/tjenester gjelder) er bare tilgjengelig for brukere som har et gjeldende betalingsbasert PlayStation®Plus-abonnement. Du må ha Internetttilkobling og et PlayStation®3-, PlayStation®Vita- eller PlayStation®4-system eller andre kompatible Sony-systemer. Brukeren er ansvarlig for gebyrer tilknyttet Internett-tilkoblingen. Kupongkoden kan ikke løses inn for penger, videreselges eller byttes på andre måter. Kupongkoder blir ikke erstattet hvis de mistes, stjeles eller på andre måter brukes uten din tillatelse. Kupongkoder kan kun brukes én gang.

Det er noen begrensninger på kjøp, bruk og innløsning. Du finner detaljer i EULA-en på www.rockstargames.com/eula og i tjenestevilkårene på www.rockstargames.com/legal. Kundestøtte og teknisk støtte finner du på www.rockstargames.com/support.

Rockstar Games, Inc. ©2008–19. Rockstar Games, Red Dead Redemption og r er merker/logoer/copyrighter tilhørende Take-Two Interactive. Alle andre merker og varemerker er eid av sine respektive eiere. Med enerett.

Du kan forhåndsbestille dette produktet på nett og hente det i butikk på lanseringsdato.


Hvordan virker det?

  • 1: Klikk på den røde Click + Collect knappen ved siden av produktet du ønsker å forhåndsbestille.
  • 2: Deretter velger du hvilken butikk du ønsker å hente produktet i, og betaler et depositum. Depositumet trekkes fra den totale summen ved henting. (50 kroner for spill og tilbehør, 100 kroner for Collector Editions, og 500 kroner for spillkonsoller).
  • 3: På lanseringsdato kan du hente ditt produkt! Spillet må hentes innen 48 timer etter utgivelse.


MERK: Du kan ikke kjøpe pakketilbud via Click + Collect

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 09:00 til 17:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 08:00 til 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.