Red Dead Redemption 2: 25 gullbarrer til PS4 GameStop Norge
 

Finner du ikke det du leter etter? Prøv Avansert søk

Plattformer
13.11.2019 23:43:01

Red Dead Redemption 2: 25 gullbarrer til PS4 [DIGITALT] 

av Sony Interactive Entertainment

For tiden vurdert 5,00 fra 1 gamere

Vurder produktet nå!

Del

Del

BADLANG
VIOLENCE

DLC: 272963

Digital

20.07.2019

Det kan hende du også liker...

DLC

Red Dead Redemption 2: 55 gullbarrer til PS4

PlayStation 4
Mer Info
192,00 KR
DLC

Red Dead Redemption 2: 150 gullbarrer til PS4

PlayStation 4
Mer Info
480,00 KR
DLC

Red Dead Redemption 2: 245 gullbarrer til PS4

PlayStation 4
Mer Info
719,00 KR
DLC

Red Dead Redemption 2: 350 gullbarrer til PS4

PlayStation 4
Mer Info
959,00 KR
DLC

Assassin’s Creed® Odyssey SesongPass Til PS4

PlayStation 4
Mer Info
384,00 KR
Tilbake til Toppen

Beskrivelse

For å gjøre ting lettere og billigere for kundene våre tilbyr vi mengderabatt på gullbarrer. Kjøp en pakke med 25 gullbarrer, så har du et lager av hard valuta du enkelt kan bruke i Red Dead Online. Oppgrader arsenalet ditt, pass på hestens utstyr, eller kjøp ting du kan pynte leiren din med. Du vet aldri hva slags muligheter livet i grenseområdene gir deg. Kjøp gull for å kunne dra fordel av dem.

Grenseområdet er et lovløst sted der ingenting kan tas for gitt, bortsett fra kjøpekraften i en kald, hard gullbarre. Med gullbarrer kan du raskt låse opp alle slags varer i Red Dead Online, fra spesialmodifikasjoner for våpnene dine til hesteutstyr og unike gjenstander til leiren din. Selv om det er mange usikkerhetsmomenter ved livet på prærien, kan du være sikker på at gullbarrer gjør at du skiller deg ut i mengden.

Viktig informasjon

Utsteder av kupongkode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (selskapsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, London W1F 7LP, United Kingdom. Kupongkoder løses kun inn hos utstederen av brukere som har en PlayStation™Network-konto registrert i Norge. Tjenestevilkår, personvernerklæringen, vilkår og betingelser for kupongkoder, bruksvilkår for programvare og ytterligere vilkår for innhold/tjenester gjelder. Gå til www.playstation.com/legal/PSNTerms. Ikke kjøp produktet hvis du ikke godtar vilkårene. For å opprette en konto må brukere være over 7 år og ha tillatelse fra foresatte hvis de er under 18 år. Brukeren må være gammel nok til å løse inn kupongkoder for innhold/tjenester med aldersgrense. Internett-tilkoblede flerspillingsfunksjoner på PlayStation®4 (der relevant innhold/tjenester gjelder) er bare tilgjengelig for brukere som har et gjeldende betalingsbasert PlayStation®Plus-abonnement. Du må ha Internetttilkobling og et PlayStation®3-, PlayStation®Vita- eller PlayStation®4-system eller andre kompatible Sony-systemer. Brukeren er ansvarlig for gebyrer tilknyttet Internett-tilkoblingen. Kupongkoden kan ikke løses inn for penger, videreselges eller byttes på andre måter. Kupongkoder blir ikke erstattet hvis de mistes, stjeles eller på andre måter brukes uten din tillatelse. Kupongkoder kan kun brukes én gang.

Det er noen begrensninger på kjøp, bruk og innløsning. Du finner detaljer i EULA-en på www.rockstargames.com/eula og i tjenestevilkårene på www.rockstargames.com/legal. Kundestøtte og teknisk støtte finner du på www.rockstargames.com/support.

Rockstar Games, Inc. ©2008–19. Rockstar Games, Red Dead Redemption og r er merker/logoer/copyrighter tilhørende Take-Two Interactive. Alle andre merker og varemerker er eid av sine respektive eiere. Med enerett.

Du kan forhåndsbestille dette produktet på nett og hente det i butikk på lanseringsdato.


Hvordan virker det?

  • 1: Klikk på den røde Click + Collect knappen ved siden av produktet du ønsker å forhåndsbestille.
  • 2: Deretter velger du hvilken butikk du ønsker å hente produktet i, og betaler et depositum. Depositumet trekkes fra den totale summen ved henting. (50 kroner for spill og tilbehør, 100 kroner for Collector Editions, og 500 kroner for spillkonsoller).
  • 3: På lanseringsdato kan du hente ditt produkt! Spillet må hentes innen 48 timer etter utgivelse.


MERK: Du kan ikke kjøpe pakketilbud via Click + Collect

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 09:00 til 17:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 08:00 til 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.