Citadel: Forged with Fire GameStop Norge
 

Finner du ikke det du leter etter? Prøv Avansert søk

Plattformer
25.05.2020 10:17:51

Citadel: Forged with Fire  

av Blue Isle Publishing

Foreløpig ikke gradert. Vær den første til å gradere dette produktet!

Vurder produktet nå!

Del

Del

Innbytteverdi 50,00 kr Vilkår

Trade In - Terms and Conditions


What are the stipulations for trading in software?

Ny

375,92 kr TJEN POENG

Pris før 469,90 kr

 Har du det travelt?  Collect In Store

Brukt

279,93 kr TJEN POENG

Pris før 399,90 kr

VIOLENCE

Ny: 271501 Brukt: 271502

Action

01.11.2019

Det kan hende du også liker...

Ny

Neverwinter Nights Enhanced Edition

PlayStation 4
Mer Info
469,90 KR
Ny

Shenmue III

PlayStation 4
Mer Info
369,90 KR
Ny

Star Wars™ Jedi: Fallen Order™

PlayStation 4
Mer Info
399,90 KR
Brukt

Star Wars™ Jedi: Fallen Order™

PlayStation 4
Mer Info
599,90 KR
Ny

Blacksad: Under the Skin

PlayStation 4
Mer Info
449,90 KR
Tilbake til Toppen

bonus

 20% off New PS4 Software (While Stocks Last)

Gyldig for: Ny

Klikk for å se alle produktene!

Tilbake til Toppen

Beskrivelse

Citadel: Forged With Fire er et massivt nettbasert sandbox-RPG med elementer av magi, formelkasting og konflikt mellom kongeriker. Som nybakt læregutt innen magiens kunster setter du avsted for å undersøke den farlige verdenen Ignus. Målet ditt er å etablere et renommé og bli en beryktet og mektig skikkelse blant landets herskende hus.

Her er du din egen skjebnes smed: Pønsk ut bedragerske, utspekulerte plott for å stige i rekkene blant allierte og fiender; bli en beryktet spiller-jeger; bygg massive slott og unike festninger; temme mektige skapninger som dine undersåtter eller reis til ukjente land for å studere deres rike og fascinerende historie. Du velger din egen vei til makt og innflytelse.

  • UTFORSK EN VIDSTRAKT FANTASIVERDEN

Velkommen til Ingus' magiske verden: 36 kvadratkilometer med åpne sletter, tette skoger, taggete fjell, sure sumper og frossen tundra. Utforsk grundig i farlige grotter og urgamle ruiner, finn mektige artefakter og avslør en rikholdig historie som går flere tusen år tilbake i tid. Legg ut på en reise gjennom landet for å finne det perfektet stedet for å etablere et hjem for deg og dine allierte.

  • STUDER TROLLDOMSKUNST

Mestre et bredt utvalg av kraftfulle formler. Finn dine foretrukne verktøy blant et bredt utvalg av tryllestaver, magiske økser, sverd, septre, hammere og hansker.

  • ETABLER ALLIANSER OG BYGG ET IMPERIUM

Slå deg sammen med dine med-trollmenn og opprett et mektig hus. Etabler et internt makthierarki, design et flagg for huset deres, del ressurser for å bygge store slott, og slå lag i jakten på legendariske skapninger. Gå til krig mot opponerende hus eller pønsk ut bedragerske planer for å skape internt kaos og stige i gradene i ditt eget.

  • KJEMP MOT LEGENDARISKE SKAPNINGER, TEM DEM OG RI PÅ DEM

Bruk Pacify-formelen til å temme farlige beist og bygg deg opp en hær av undersåtter. Temmede følgesvenner bygger opp erfaring og vokser sammen med deg på dine reiser og dine seire i kamp. Angrip fiendtlige festninger og gå til beleiring med horder av nådeløse Orker. Ri på hester og skrekkulver for å krysse det utstrakte landskapet kjappere, eller kast dødelige flammehav ned over dine fiender fra ryggen på en drage!

  • BYGG OG FORSKANS MEKTIGE SLOTT

Bygg ditt drømmeslott med hundrevis av byggeklosser du finner i et fleksibelt og intuitivt byggeverktøy, eller dra nytte av spillets dynamiske motor for strukturskade og knus noen andres. Oppgrader festningen din med magiske strukturer som forsvarsskjold, angrepstårn, mana-brønner og gjenopplivnings-steiner. Lås opp nye forskansninger og påbygg etterhvert som du går opp i nivå. Det er massevis av materialer og byggeklosser å jobbe med, kun din egen fantasi setter grensen.

  • UTALLIGE VARIASJONER AV KRIGSBYTTE

Er du en gammel, skjeggete og vis trollmann, eller er du en ung, ambisiøs og viljesterk magiker? Finn din egen stil med et stort utvalg av klær og våpen. Citadels dypt detaljerte system for generering av krigsbytte gir en nærmest uendelig variasjon i egenskaper på disse gjenstandene. Du får forskjellige gjenstander hver gang slik at det alltid er en givende opplevelse å slåss mot monstre og utforske katakomber.

  • FLY AVSTED

Hvorfor gå når du kan fly? Bruk dine trolldomskrefter og kom deg opp i skyene. Gå til anskaffelse av et praktisk, spesialtilpasset kosteskaft, temme og ri på flyvende følgesvenner som drager eller gigantiske ørner, eller bruk alkymiens hemmeligheter til å brygge trylledrikker og fly selv, uten andre hjelpemidler.

Du kan forhåndsbestille dette produktet på nett og hente det i butikk på lanseringsdato.


Hvordan virker det?

  • 1: Klikk på den røde Click + Collect knappen ved siden av produktet du ønsker å forhåndsbestille.
  • 2: Deretter velger du hvilken butikk du ønsker å hente produktet i, og betaler et depositum. Depositumet trekkes fra den totale summen ved henting. (50 kroner for spill og tilbehør, 100 kroner for Collector Editions, og 500 kroner for spillkonsoller).
  • 3: På lanseringsdato kan du hente ditt produkt! Spillet må hentes innen 48 timer etter utgivelse.


MERK: Du kan ikke kjøpe pakketilbud via Click + Collect

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 09:00 til 17:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 08:00 til 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.