Playstation VR Worlds Bundle GameStop Norge
 

Finner du ikke det du leter etter? Prøv Avansert søk

Plattformer
14.10.2019 14:39:51

Playstation VR Worlds Bundle  

av Sony Computer Entertainment

For tiden vurdert 3,90 fra 20 gamere

Vurder produktet nå!

Del

Del

Ny: 266205

Accessories

10/04/2018

Det kan hende du også liker...

Ny

KontrolFreek® Borderlands 3 Claptrap Thumbsticks til PS4

PlayStation 4
Mer Info
229,90 KR
Ny

At Play Black/Blue Wired Headset til PS4

PlayStation 4
Mer Info
199,90 KR
Ny

At Play: Wired Storm Controller Til PS4

PlayStation 4
Mer Info
299,90 KR
Ny

Razer™ Raiju Tournament Edition Controller

PlayStation 4
Mer Info
1649,90 KR
Ny

Seagate 2TB Game Drive Til PS4

PlayStation 4
Mer Info
999,90 KR
Tilbake til Toppen

Beskrivelse

Opplev nye verdener med PS VR. Vinner av IF Gold Award for produktdesign. Tilgjengelig nå med PlayStation VR Worlds og et PlayStation Camera.

  • Live the game

Bli en del av ekstraordinære nye verdener, plasser deg selv i sentrum av et utrolig spillunivers, og opplev en ny måte å spille på med PlayStation VR.

  • Drevet av PS4

PlayStation VR er det nyeste medlemmet i PS4-familien – og uansett hvilken PS4-konsoll du eier, kan du bruke PS VR. Koble hodesettet til PS4, legg til et PlayStation Camera*, og opplev en ny virkelighet.

  • Se fremtiden

5,7-tommers OLED-skjerm
Se utrolig virkelighetsnære 3D-omgivelser komme til live med en tilpasset OLED-skjerm.
360-graders syn
Uansett hvilken vei du snur deg, gjør det 360-graders synsfeltet til PS VR at du blir en del av en levende, pustende verden med et sømløst synsfelt.
120 bilder i sekundet
Jevn grafikk og svært lav ventetid gir en utrolig oppslukende spillverden.

  • Lydinnlevelse

3D-lyd
Oppdag en ny lyddimensjon med nyskapende 3D-lyd som gjør at du får en nøyaktig oppfatning av hvor langt unna lydene er, og i hvilken retning de kommer fra.
Innebygd mikrofon
Chat med onlinevennene dine, diskuter spilltaktikk, og bli en del av den virtuelle verdenen med hodesettets integrerte mikrofon.

  • Kom deg inn i spillet

PlayStation Camera
Med to linser og sensorer med 3D-dybde sporer PlayStation Camera plasseringen til hodesettet, PlayStation Move-bevegelseskontrolleren og lyslisten til DUALSHOCK 4 uansett hvor du er, noe som sørger for at du alltid er i sentrum av VR-spilluniverset.
Presis sporing
Ni LED-er som er plassert foran, bak og på sidene av PS VR-hodesettet spores av PlayStation Camera – dette gir enestående nøyaktighet i spillverdenen, uansett hvor i rommet du er.

  • Komplett kontroll

DUALSHOCK 4
Den presise PS4-kontrollen som du liker, får en ny dimensjon med PS VR. Alle spill er kompatible med den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren, og lyslisten spores hele tiden for å forbedre bevegelsene i spillet ytterligere.
PlayStation Move-bevegelseskontroller
Ta med hendene dine inn i spillverdenen, og ta full kontroll over VR-opplevelsene for å få en enda bedre følelse av tilstedeværelse.
PS VR-siktekontroller
Få hvert skudd til å telle og se kontrolleren bli til et virtuelt våpen i spillet, noe som gir deg dødelig presisjon i kompatible PS VR-skytespill.
360-graders Media Player
Vis 360-graders videoer og bilder via PS4 Media Player – sett en USB-minnepinne med de valgte 360-graders mediene filmet fra et ekvirektangulært kamera, inn i PS4-systemet. Velg VR mode (VR-modus) fra alternativene for Media Player, og plasser deg selv midt i dine egne bilder og filmer.
PS4 Pro-eiere får også videoavspilling i opptil 4K med PS VR-hodesettet, noe som gir utrolig fengslende og virkelighetsnær videoavspilling fra filmer og videostreamingstjenester.

Du kan forhåndsbestille dette produktet på nett og hente det i butikk på lanseringsdato.


Hvordan virker det?

  • 1: Klikk på den røde Click + Collect knappen ved siden av produktet du ønsker å forhåndsbestille.
  • 2: Deretter velger du hvilken butikk du ønsker å hente produktet i, og betaler et depositum. Depositumet trekkes fra den totale summen ved henting. (50 kroner for spill og tilbehør, 100 kroner for Collector Editions, og 500 kroner for spillkonsoller).
  • 3: På lanseringsdato kan du hente ditt produkt! Spillet må hentes innen 48 timer etter utgivelse.


MERK: Du kan ikke kjøpe pakketilbud via Click + Collect

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 09:00 til 17:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 08:00 til 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.