Call of Duty: Infinite Warfare DLC 3: Absolution Til PS4 GameStop Norge
 

Finner du ikke det du leter etter? Prøv Avansert søk

Plattformer
16.07.2019 05:10:51

Call of Duty: Infinite Warfare DLC 3: Absolution Til PS4 [DIGITALT] 

av Activision

Foreløpig ikke gradert. Vær den første til å gradere dette produktet!

Vurder produktet nå!

Del Del

Del

DLC: 261472

Digital

06.07.2017

Det kan hende du også liker...

DLC

Battlefield™ V – Battlefield-valuta 500 Til PS4

PlayStation 4
Mer Info
50,00 KR
DLC

Battlefield™ V – Battlefield-valuta 1050 Til PS4

PlayStation 4
Mer Info
100,00 KR
DLC

Battlefield™ V – Battlefield-valuta 2200 Til PS4

PlayStation 4
Mer Info
195,00 KR
DLC

Battlefield™ V – Battlefield-valuta 6000 Til PS4

PlayStation 4
Mer Info
485,00 KR
DLC

Tom Clancy's - The Division 2: Year 1 Pass Til PS4

PlayStation 4
Mer Info
384,00 KR
Tilbake til Toppen

Beskrivelse

Absolution, den tredje DLC-kartpakken til Infinite Warfare, kommer først til PlayStation®4 6. juli. Her får du fire nye storslåtte flerspillerkart og et superskummelt Zombies-spill, Attack of the Radioactive Thing!, som foregår i en liten strandby på 1950-tallet.

Ikke faktiske bilder fra spillet. Spillet selges separat og er påkrevd for å kunne bruke denne DLC-pakken. Etter hvert som innholdet blir tilgjengelig, kan det lastes ned fra butikken i Call of Duty®: Infinite Warfare. Du må ikke laste det ned fra andre steder, ellers blir du belastet to ganger. DLC-pakken er inkludert i Season Pass. Hvis du har kjøpt dette, må du ikke kjøpe denne DLC-pakken, for da blir du belastet også for den. Se www.callofduty.com for mer informasjon. BRUK AV DETTE PRODUKTET ER UNDERLAGT BRUKSVILKÅRENE OG PERSONVERNERKLÆRINGEN PÅ SUPPORT.ACTIVISION.COM. HVIS DU IKKE ØNSKER Å GODTA BRUKSVILKÅRENE OG PERSONVERNERKLÆRINGEN, MÅ DU IKKE KJØPE DETTE PRODUKTET. SPILLING ONLINE KREVER TILKOBLING TIL BREDBÅNDSNETT.

Viktig informasjon

Denne verdikoden er utstedt av Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited og kan kun løses inn av brukere som har en norskregistrert SEN-konto (tidligere kjent som en PlayStation®Network-konto). Du må være 18 år og inneha en SENhovedkonto for å kunne løse inn verdikoder for innhold/tjenester som har 18-årsgrense. I andre tilfeller må brukeren være 7 år eller eldre, og det kreves foreldresamtykke dersom brukeren er under 18. Det kan gjelde andre aldersbegrensninger. SEN-kontoer er underlagt PlayStation™Network (PSN)-tjenestevilkårene-. Tilgang til innholdet/tjenestene som verdikoden gjelder for, er underlagt tjenestevilkårene for Sony Entertainment Network (SEN) og eventuelt andre tilleggsvilkår som gjelder for innholdet/tjenestene inkludert bruksvilkårene for programvare. Dersom du ikke aksepter disse vilkårene, må du ikke kjøpe denne verdikoden. Det er påkrevd med et PlayStation®3-, PSP® (PlayStation®Portable)-, PlayStation®Vita-, PlayStation®4- system eller annet kompatibelt Sony-system, i tillegg til bredbånd, trådløst nettverk eller 3G-tilkobling (avhengig av hvilken type Sony-system du har). Brukeren bekoster avgifter for bruk av Internett. Online-flerspillerfunksjoner på PlayStation®4 (når det er aktuelt for relevant innhold/tjenester) er bare tilgjengelig for brukere med et gyldig, betalt PlayStation®Plus-abonnement. Denne verdikoden kan ikke løses inn i penger eller videreselges eller byttes på annen måte. Den erstattes ikke ved tap, tyveri eller annen bruk som du ikke har tillatt, og er kun gyldig for bruk én gang. Den utløper 12 måneder fra kjøpsdatoen. De fullstendige betingelsene finner du på eu.playstation.com/legal

Du kan forhåndsbestille dette produktet på nett og hente det i butikk på lanseringsdato.


Hvordan virker det?

  • 1: Klikk på den røde Click + Collect knappen ved siden av produktet du ønsker å forhåndsbestille.
  • 2: Deretter velger du hvilken butikk du ønsker å hente produktet i, og betaler et depositum. Depositumet trekkes fra den totale summen ved henting. (50 kroner for spill og tilbehør, 100 kroner for Collector Editions, og 500 kroner for spillkonsoller).
  • 3: På lanseringsdato kan du hente ditt produkt! Spillet må hentes innen 48 timer etter utgivelse.


MERK: Du kan ikke kjøpe pakketilbud via Click + Collect

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 09:00 til 17:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 08:00 til 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.