Make-A-Wish | GameStop
 

Finner du ikke det du leter etter? Prøv Avansert søk

Plattformer

For å feire Make-A-Wish dagen 29. April vil GameStop gi kunder muligheten til å gi en pengegave i alle våre butikker eller ved kjøp på nett i hele april måned!!

For de som ikke er kjent med veledigheten oppfyller Make-A-Wish livsendrede ønsker for barn med livstruende sykdommer. For barn som kjemper mot slike sykdommer er et ønske ikke bare en drøm. Et ønske som blir oppfylt kan være et vendepunkt i deres liv. Det kan gi barn styrken og motivasjonen de trenger til å fortsette kampen mot sykdommen. Ønsker lar barna og deres familier fokusere på morgendagens muligheter istedenfor dagens utfordringer.

Sammen kan vi gi barn styrken til å kjempe, til å bli bedre – og til å vokse opp. Bli med oss i April, og hjelp oss til å fortsette å forandre livene til barn med livstruende sykdommer. Gi en pengegave i dag!Kasper, Norge

MLD (Nervesykdom)

Kasper, Norway

Lille Kasper er en blid og fornøyd gutt som bringer glede til alle han møter!

På grunn av sin nevrologiske tilstand måtte han søke medisinsk behandling i Milano over lang tid. I løpet av denne tiden ble han venn med en av de frivillige på sykehuset, Atillo.

Kasper kaller ham for sin itialienske bestefar. Kasper ønsket å besøke en fornøyelsespark i Lillehammer, men ønsketeamet forstod hvor spesiell Atillo var for Kasper på sykehuset, og bestemte seg for å fly ham fra Milan til Norge for å overraske Kasper på ønskedagen.

Takk Make-A-Wish Norge for at dere delte en så rørende historie!


Tobias, Danmark

Livstruende sykdom

Tobias, Denmark

Tilt ross for pøsende regn, strålte Tobias som solen da han fikk besøk av de frivillige fra Make-A-Wish®, Anette og Ann. De kom for å oppfylle Tobias’ ønske: en kul gaming PC, og de tok også med seg en annen overraskelse; den danske youtuberen BrianFromDenmark var der for å hjelpe Tobias med å sette opp datamaskinen! Brian, Tobias og Tobias’ bror hadde datamaskinen raskt oppe og klar for spilling!

De frivillige fortalte oss at Tobias var glad for besøket og for datamaskinen, men han var i ekstase over å se Brian!


For barn som kjemper mot slike sykdommer er et ønske ikke bare en drøm. Et ønske som blir oppfylt kan være et vendepunkt i deres liv. Det kan gi barn styrken og motivasjonen de trenger til å fortsette kampen mot sykdommen. Ønsker lar barna og deres familier fokusere på morgendagens muligheter og ikke på dagens utfordringer. Bli med oss gjennom april måned, til ære for World Wish Day den 29. april, der vi feirer hundretusener av ønsker som allerede har forandret liv, og de mange ønskene som vil gå i oppfyllelse fremover.

Du kan forhåndsbestille dette produktet på nett og hente det i butikk på lanseringsdato.


Hvordan virker det?

  • 1: Klikk på den røde Click + Collect knappen ved siden av produktet du ønsker å forhåndsbestille.
  • 2: Deretter velger du hvilken butikk du ønsker å hente produktet i, og betaler et depositum. Depositumet trekkes fra den totale summen ved henting. (50 kroner for spill og tilbehør, 100 kroner for Collector Editions, og 500 kroner for spillkonsoller).
  • 3: På lanseringsdato kan du hente ditt produkt! Spillet må hentes innen 48 timer etter utgivelse.


MERK: Du kan ikke kjøpe pakketilbud via Click + Collect

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 09:00 til 17:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 08:00 til 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.