Finner du ikke det du leter etter? Prøv Avansert søk

Plattformer

Informasjonskapsler på GameStop

Dette nettstedet bruker som så mange andre, små filer som heter informasjonskapsler for å tilpasse opplevelsen på nettsiden. Finn ut mer om informasjonskapsler og hvordan du kan kontrollere dem.

Denne siden inneholder informasjon om hva informasjonskapsler er, de som brukes av GameStop, hvordan slå informasjonskapslene av på søkemotoren din og noen nyttige koblinger for mer lesing om dette området.

Hvis denne siden ikke gir deg informasjonen du lette etter, eller du har andre spørsmål om bruken av informasjonskapsler på GameStop, send e-post til Norhelp@gamestop.com

Hva er 'informasjonskapsler'?

'Informasjonskapsler' er små tekstfiler som lagres i søkemotoren (f.eks. Internet Explorer eller Safari) eller på computeren eller mobiltelefonen. De tillater nettsteder å lagre slike ting som brukerpreferanse. Du kan tenke på informasjonskapsler som noe som framskaffer et “minne” om nettstedet, og gjør at det kan gjenkjenne en bruker og respondere riktig.

Hvordan bruker GameStop informasjonskapsler?

Et besøk til Gamestop-siden kan generere følgende type informasjonskapsel:

  • Informasjonskapsler om stedets aktivitet
  • Anonyme analyseringskapsler
  • Registreringskapsler
  • Andre tredjeparts kapsler

Informasjonskapsler om stedets aktivitet:

Denne typen kapsler brukes for å sikre at du får best mulig opplevelse på GameStop ved å:

  • holde brukerøkten tilkoblet til samme søkemotor så lenge som mulig
  • huske alle viktige preferanser på nettstedet

Anonyme analyseringskapsler:

Hver gang en bruker besøker nettstedet vårt, genererer nettanalytisk programvare fremskaffet av en tredjepart en anonym analyseringskapsel.

Disse informasjonskapslene vil fortelle oss om du har besøkt nettstedet tidligere eller ikke.

Søkemotoren din vil fortelle oss om du har disse kapslene, og hvis du ikke har dem, genererer vi nye.

Dette lar oss spore hvor mange individuelle unike brukere vi har og hvor ofte de besøker nettstedet.

Med mindre du er innlogget på Gamestop, kan disse kapslene ikke brukes til å identifisere personer; de brukes kun til statistiske formål. Hvis du er logget inn, vil vi også vite informasjonen du har gitt oss for dette, slik som brukernavn og e-postadresse.

Registreringskapsler:

Når du er registrert med Gamestop, genererer vi informasjonskapsler som signaliserer om du er signert inn eller ikke.

Våre søkemotorer bruker disse kapslene til å finne ut hvilken konto du er logget inn med og om du har tilgang på en bestemt tjeneste. Den lar oss koble sammen bestillinger, osv. med brukerkontoen din.

Hvis du ikke har valgt ‘hold med innlogget’ vil kapslene bli slettet når du enten lukker søkemotoren eller stenger av computeren.

Andre tredjeparter:

På noen sider på GameStop, kan tredjeparter også lage sine egne kapsler, for å spore suksessen på applikasjonen, eller tilpasse applikasjonen. På grunn av hvordan informasjonskapsler virker, har GameStop ikke tilgang på disse informasjonskapslene, og tredjeparter kan heller ikke få tilgang på dataen i kapslene som brukes av GameStop.

For eksempel vil det sosiale nettverket som har opprettet knappen, registrere når du deler en artikkel ved bruk av en deleknapp for sosiale media på GameStop.

Hvordan slår jeg av informasjonskapslene?

Det er vanligvis mulig å stoppe søkemotoren fra å akseptere kapsler, eller å stoppe den fra å akseptere kapsler fra et bestemt nettsted. For eksempel kan vi ikke se om du er logget inn uten å bruke kapsler og ikke har muligheten til å kommentere.

Alle moderne søkemotorer lar deg endre innstillingene for informasjonskapsler. Disse innstillingene vil typisk finnes i ‘alternativer’ eller ‘preferanse’-menyen til søkemotoren. For å forstå disse innstillingene, kan følgende kobling være hjelpsom; ellers skal du bruke ‘Hjelp*-alternativet i søkemotoren for mer informasjon.

Nyttige koblinger

Hvis du ville like å finne ut mer om kapsler og deres bruk på internett, kan det hende du finner følgende koblinger nyttige:

Ytterligere juridisk informasjon om personvern, kan du finne disse koblingene nyttige:

Hvis du ønsker kontakte oss om informasjonskapsler, send email til Norhelp@gamestop.com

Du kan finne mer informasjon om individuelle kapsler og formålet vårt ved å bruke dem i oversikten under:

Informasjonskapsel Navn Formål Mer informasjon
Google Analytics __utma Denne kapselen blir typisk skrevet inn i søkemotoren ved første besøk til nettstedet fra den nettsøkemotoreis. Hvis kapselen er blitt slettet av søkemotorens operatør, og søkemotoren deretter besøker nettstedet ditt, vil en ny __utma kapsel bli skrevet inn med en ny unik ID. Denne kapselen brukes til å bestemme unike besøkende til nettstedet ditt og oppdateres med hvert besøk. I tillegg får denne kapselen en unik ID som Google Analytics bruker til å sikre både validiteten og tilgangen på kapselen med et ekstra sikkerhetstiltak. Find out more
Google Analytics __utmb Denne kapselen brukes til å etablere og fortsette en brukerøkt på nettstedet ditt. Når en bruker ser en side på nettstedet ditt, forsøker Google Analytics å oppdatere denne kapselen. Hvis den ikke finner kapselen, skrives en ny og en ny økt etableres. Hver gang en bruker besøker en forskjellig side på nettstedet, oppdateres denne kapselen for nye 30 minutters bruk, slik fortsetter en enkelt økt sålenge brukeraktiviteten fortsetter innen 30-minutters intervaller. Kapselen utgår når en bruker er passiv på siden i mer enn 30 minutter. Du kan endre standard lengde på en brukerøkt med metoden _setSessionCookieTimeout(). Find out more
Google Analytics __utmc Historisk opererer denne kapselen i sammenheng med __utmb-kapselen for å bestemme om en ny økt skal opprettes eller ikke. For tilbakevendende kompatibilitet med nettsteder som fortsatt bruker urchin.js-sporingskoden, vil denne kapselen fortsette å skrives og vil utgå når brukeren går ut av søkemotoren. Hvis du debugger stedets sporingshistorikk og du bruker ga.js tracking code, skal du ikke vurdere eksistensen av denne kapselen i forhold til en ny eller utgått økt. Find out more
Google Analytics __utmz Denne kapselen lagrer referansen som brukes av den besøkende for å nå fram til stedet ditt, enten via en direkte metode, en referansekobling, et nettstedsøk, eller en kampanje som for eksempel en annonse eller en e-post-kobling. Den brukes til å beregne søkemotorens trafikk, reklamekampanjer og sidenavigering innen ditt eget nettstedet. Kapselen oppdateres med hvert sidebesøk til nettstedet ditt. Find out more
Google Analytics __utmv Denne kapselen er ikke normalt tilstede i en stadard konfigurasjon av sporingskoden __Utmv-kapselen sender informasjonen via metoden _setVar(), som du brukte til å opprette et tilpasset brukersegment. Strengen blir da overført til Alalytics-servere i GIF forespørsel URL via utmcc-parameteret. Kapselen blir kun skrevet hvis du har lagt til metoden _setVar() for sporingskoden på nettstedets side. Find out more
Google Analytics __utmx Denne kapselen brukes av Website Optimizer og stilles kun inn når Website Optimizer sporekode er installert og konfigurert rett for sidene dine. Når optimalisererskriptet er aktivt, lagrer denne kapselen variasjonen denne besøkende er anvist for hvert eksperiment, slik at denne besøkende får en sammenhengende opplevelse av nettstedet ditt. Se Website Optimizer Help Center for mer informasjon. Find out more
Login .ASPXAUTH Dette brukes av ASP.NET-rammeverket for å definere om en bruker er pålogget eller ikke.  
Session ID ASP.NET_SessionId Denne stilles inn av ASP.NET-rammeverket og den definerer brukerøkten på serveren, den brukes av rammeverket for å sende informasjon mellom forespørslene (d.v.s. brukerkurven)  
Load Balancing srvsel Denne brukes av LoadBalancer til å gjøre økten fast, slik at brukerne alltid sendes til samme server.  


Siste oppdatering: 10-11-2014

Du kan forhåndsbestille dette produktet på nett og hente det i butikk på lanseringsdato.


Hvordan virker det?

  • 1: Klikk på den røde Click + Collect knappen ved siden av produktet du ønsker å forhåndsbestille.
  • 2: Deretter velger du hvilken butikk du ønsker å hente produktet i, og betaler et depositum. Depositumet trekkes fra den totale summen ved henting. (50 kroner for spill og tilbehør, 100 kroner for Collector Editions, og 500 kroner for spillkonsoller).
  • 3: På lanseringsdato kan du hente ditt produkt! Spillet må hentes innen 48 timer etter utgivelse.


MERK: Du kan ikke kjøpe pakketilbud via Click + Collect

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 09:00 til 17:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.

Vennligst merk: Dette er et digitalt produkt. Produktet leveres i form av en innløsbar kode som vil være synlig på "Mine bestillinger" siden.


Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent.


Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. 08:00 til 16:00 mandag til fredag kan dette forsinke behandlingstiden av bestillingen din.


Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Digitale koder kjøpt fra www.gamestop.no kan kun brukes på en norsk konto.