Søk nettstedet

 

Finner du ikke det du leter etter? Prøv Avansert søk

Plattformer

PERSONVERNERKLÆRING

Du kan lese våre retningslinjer for personvern her.

GameStops bestemmelse om personvern

GameStop NO Limited (“GameStop”, “vi”, “vår” og “oss”) respekterer og beskytter retten til personvern når det gjelder din bruk av www.gamestop.no (“Website” (nettstedet)). Vi har adoptert følgende praksis for å beskytte din personlige informasjon og for å beskytte dennes konfidensialitet. All informasjon som gis av deg til Gamestop via dette nettstedet eller på annet vis vil behandles i samsvar med vilkårene i Personopplysningsloven (Personopplysningsloven) av 14. april 2000 og/eller slik endring eller endret lovgivning som kan bli innført i Norge fra tid til annen.

Denne personvernerklæringen gjelder kun nettstedet vårt. Den gjelder ikke våre utsalgssteder eller andre kanaler eid av eller drevet av GameStop som brukes for salg av produkter eller tjenester. GameStop har en atskilt personvernpraksis for personopplysninger innhentet med tanke på butikkdriften.

Pass på at du leser denne personvernerklæringen før du benytter dette nettstedet. Hvis du ikke leser eller hvis du er uenig i et aspekt av denne personvernerklæringen, skal du ikke bruke denne nettsiden. Din bruk av denne nettsiden viser at du sier deg enig i å være underlagt vilkårene i denne personvererklæringen.

Hvordan kan vi få din tillatelse til innhenting av personopplysninger?

Når du gir oss personopplysninger for å gjøre ferdig en transaksjon, legge inn en bestilling eller returnere et kjøp, forutsetter vi at du samtykker i at vi innhenter personopplysninger som skal brukes til det bestemte formålet.

Hvis vi ber deg om personopplysninger til annet formål, som konkurranser, vil vi enten be deg direkte om samtykket ditt eller gi deg en mulighet til å si nei.

Vi kan be deg om å gi ditt eksplisitte samtykke, slik som ved å krysse av i en rute for å indikere ditt samtykke til å motta markedskommunikasjon.

Du kan når som helst sende oss melding om at du ønsker å trekke tilbake eller endre din tillatelse til bruken og til framvisning av din informasjon. Vi vil rette oss etter din henvendelse etter at vi har mottatt slik melding, og i samsvar med juridisk og kontraktrelaterte begrensninger angående dine transaksjoner. Du kan sende en slik melding skriftlig til GameStop på norhelp@gamestop.com

Hvis du har “valgt” (opted in) eller abonnert på en av våre nyhetsbrev eller epost-lister, vil vi alltid gi deg muligheten til å velge deg ut av avtalen eller avslutte abonnementet. For eksempel vil hvert e-postbrev vi sender deg inkludere en kobling eller annen metode for å avslutte abonnementet eller avbestille flere nyhetsmeldinger via e-post.

Når du velger å gi oss personopplysninger samtykker du til bruken og visning av disse personopplysningene som vist i denne personvernerklæringen og som kan identifiseres mer ved innhentingstidspunktet.

Hvilken informasjon samler vi inn om deg?

I GameStop samler vi inn personopplysninger og ikke-personlig informasjon. Typen informasjon vi samler inn avhenger av typen av kontakt med oss. Du kan velge å ikke gi oss personopplysninger. Hvis du velger dette, kan vi ikke alltid gi deg produktet, servicen eller informasjonen du ber om.

Personopplysninger - personopplysninger er informasjon som kan identifisere et individ eller informasjon om et identifiserbart individ. Vi kan innhente personopplysninger inkludert følgende:

  • kontaktinformasjon - navnet ditt, postadresse, telefonnummer, og e-postadresse
  • Personlige preferanser - holdninger, interesser, hobbyer, produktønskelister, språkpreferanser, markedssamtykke; og
  • Finansiell informasjon og transaksjonsinformasjon - produkt som er kjøpt, betalingsmetode, betalt beløp og kreditt eller debet-kort.

Ikke-personlig informasjon - ikke-personlig informasjon identifiserer ikke deg som en person. For eksempel kan vi innhente visse ikke-personlige data når du besøker nettstedet vårt, som internett-protokolladressen, typen og versjonen på søkemotoren du bruker eller URL-en som vises til, eller vi kan innhente og oppsummere kundeinformasjonen i et ikke-personlig, aggregat-format til statistisk bruk og forskningsformål

Hvordan bruker vi personlig informasjon om deg?

    Hovedårsakene til at vi innhenter personopplysninger fra deg er:

  • For å gjennomføre en salgstransaksjon med deg
  • For å legge inn nye bestillinger på vegne av deg
  • For å dekke dine behov for produkter, service eller informasjon
  • For å begrense muligheten for underslag eller feil når vi behandler transaksjonene, tilbakebetalingene og/eller bytte
  • For å behandle rabatter
  • For å gjennomføre konkurranser, kampanjer eller undersøkelser

Vi kan også bruke personopplysningene til andre, sekundære årsaker, inkludert:

  • Kundeservice
  • Som del av utvidede serviceavtaler
  • For å administrere et loyalitetsprogram, inkludert men ikke begrenset til sporing og analysering av preferansene for bedre forstå produkt og servicebehov samt gyldighet
  • For å fasilitere din aksept av tilbud fra våre tredjeparts samarbeidspartnere i markedet
  • For å skreddersy vårt online-innhold basert på dine preferanser
  • For å måle og utbedre effektiviteten på vårt nettsted eller våre markedsantrengelser
  • For at vi, hvis du ber oss om det, kan tilby og promotere tilleggsprodukter og tjenester vi har
  • For andre formål som beskrevet i denne personvernerklæringen
  • Som ellers beskrevet i og påkrevd av loven

Informasjon GameStop innhenter direkte fra deg

  • Tilbakeleveringer og bytte - i sammenheng med retur, tilbakebetalinger eller bytte, ber vi om personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer i den hensikt å oppdage og unngå underslag.
  • Oppfølging av kjøp og undersøkelser - etter et kjøp, kan vi komme til å sende deg et oppfølgingsbrev hvor vi enten takker deg for business med deg eller spør om du er fornøyd med det nye produktet ditt. Vi kan bruke kontaktinformasjon innhentet fra deg til å utføre undersøkelser og annen kundebehandling fra tid til annen. Disse undersøkelsene er fullstendig frivillig.
  • Nettstedet vårt - Du kan søke på nettstedet anonymt. Men for å bestille produkter og tjenester fra nettsiden vår, eller for å bruke spesielle egenskaper eller funksjoner på nettstedet vårt, kan du bli bedt om å framskaffe personlig informasjon slik som navnet ditt, postadresse, telefonnummer, eller kredittkortinformasjon. Vi bruker denne informasjonen til å opprette kontoen, kontakten og korrespondere med deg om denne bestillingen, svare på spørsmålene dine, og overse de funksjonene eller egenskapene på nettstedet vårt som du kan bruke.
  • Kundekritikk og utsendt innhold - vi kan gi deg evnen til å vurdere eller gjennomgå produkter eller tjenester vi selger, eller på annen måte legge inn innhold på nettstedet. Alle kommentarer eller gjennomganger som du formidler blir tilgjengelige for alle besøkende til nettstedet vårt, slik at du skal bruke skjønn når du legger inn informasjon og du skal ikke legge inn personopplysninger. GameStop har intet ansvar hvis du legger inn personopplysninger. Avhengig av andre bestemmelser i denne personvernerklæringen som måtte være relatert til dine personopplysninger, garanterer jeg en verdensomspennende ikke-eksklusiv lisens til GameStop til å kunne kopiere, bruke og/eller vise alt innhold som du legger på nettstedet vårt.
  • Nyhetsbrev og oppdateringer - GameStop kan tilby deg muligheten til å melde deg på nyhetsbrev eller annen kampanjekommunikasjon. Hvis du bestemmer deg for det, vil vi innhente kontaktinformasjon som for eksempel navn og e-postadresse. Denne informasjonen vil kun brukes til å sende deg nyhetsbrev og kampanjeutlysninger som du har bedt om. Du kan “avbestille abonnementet” når som helst ved å bruke avbestillingskoblingen i fotnoten på nyhetsbrevet eller ved å bruke avbestillingskoblingen inkludert under overskriften “avbestill” (unsuscribe). Vi leier ikke abonnent-listen eller tilbyr å selge den til andre parter.
  • Konkurranser og andre kampanjer - fra tid til annen, kan vi kjøre konkurranser eller kampanjer. Hvis du deltar, kan du bli bedt om kontaktinformasjon så vel som frivillig tilleggsinformasjon (for eksempel, produktpreferanser). Personopplysninger fra konkurranser vil brukes kun til å administrere innholdet og kontakte deg om du vinner. For forskning og analytiske oppgaver, kan vi også samle opp informasjon fra konkurranseoversikten på en slik måte at det ikke identifiserer personene som deltar. Alle konkurranser og kampanjer er underlagt denne personvernerklæringen og reglene for hver egen konkurranse eller kampanje. Hvis en konkurranse er av en tredjepart, vil den bli underlagt tredjeparts konkurranseregler og praksis.
  • Abonnement-service og aktiveringer - GameStop kan tilby aktiveringer av visse produkter og tjenester som spill på nettet, nedlastbare spill eller spill-komponenter, eller internett-tjenester. Disse aktiveringene kan be om at bestemt kontakt og finansiell informasjon kan samles og gis til GameStop eller til respektive servicetilbydere som del av aktiveringsprosessen.
  • Call-sentre - GameStop driver kundestøttesentraler for å svare på spørsmålene dine, bekymringene dine, eller klagene dine angående produktene eller tjenestene. Når du kontakter våre kundesentre, kan vi be om personopplysninger for å hjelpe oss å svare på spørsmålet ditt eller for å bekrefte identiteten din. For eksempel, hvis du har et spørsmål om status på en nylig bestilling på nettet, vil vi be om personopplysninger for å bekrefte at du er kontoinnehaveren. Vi kan også overse eller registrere telefonsamtalen med våre kundebehandlere for opplæringsformål og for å sikre servicekvaliteten.

Informasjon GameStop innhenter automatisk

Når du bruker nettstedet vårt, kan vi innhente internett-protokolladressen din (IP) til computeren og servicetilbyderen din for internett, datoen og tiden du får tilgang på nettstedet, internettadressen til nettstedet der du koblet deg direkte til nettstedet vårt, computerdrevet system du bruker, hvilke avsnitt på nettstedet vårt du besøker, nettsidene som er lest, bilder du har sett og innhold du har lastet ned fra nettsiden. Denne informasjonen brukes for administrering av nettstedet og systemet og for å utbedre nettstedet.

  • Informasjonskapsler - GameStop kan bruke kapsler til å lagre individuelle preferanser og systeminformasjon. Kapsler er små elektroniske datafiler som nettstedene kan lagre på computeren for å registrere aktiviteten. For eksempel vil kapsler huske hva du har plassert i kjøpekurven og fortelle oss at du har besøkt nettstedet før. Informasjonskapsler kan benyttes på nettstedet til andre formål, som å begrense antallet ganger du har satt inn et passord eller skrevet inn språkreferanse, for å tilby personlig nettstedsinnhold og informasjon til eget bruk og for å spore aktiviteten på nettstedet. Bruken av kapsler er standard i internett-industrien og mange nettsteder bruker dem. I tillegg kan du endre søkerinnstillingene slik at du får melding om når et nettsted skal legge en kapsel på datamaskinens harddisk eller andre lagermedia. Meldingsalternativet gir deg generelt muligheten til å bestemme om du vil akseptere eller avvise en kapsel i hvert tilfelle. Du kan konfigurere browseren til å alltid deaktivere kapsler når kapsler sendes til computeren, selv om dette kan påvirke evnen din til å handle på nettet, både på GameStop og andre steder.
  • Nettsted-sporingsinformasjon - nett-beacons er liten grafikk med en unik identifiserbar egenskap, liknende funksjonen til kapsler, og som brukes til å spore bevegelsene til brukerne på nettet. Vi kan bruke nett-beacons (noen ganger kalt “clear gifs”, “web bugs” eller “pixel tags”) til å fremstille sporingsinformasjon-rapporter om nettsteder ved bruk av demografi, nettsted-trafikkmønster, og nettstedkjøp. Vi kan gi disse rapportene til reklameforetak og andre. Ingen sporingsinformasjon i disse rapportene kan knyttes til identiteter eller andre personopplysninger om individuelle brukere. I tillegg kan vi bruke nett-beacons i våre HTML-baserte e-poster til å la oss vite hvilke e-poster som har blitt åpnet av mottakerne. Dette lar oss måle effektiviteten på visse kommunikasjoner og effektiviteten på markedskampanjene. For GameStops egne forskningsformål kan vi koble informasjon med personopplysninger frivillig framskaffet av nettstedbrukere. Når slik en kobling er utført, blir all koblet informasjon behandlet som personopplysninger og vil brukes og vises kun i samsvar med denne personvernerklæringen.
  • Data om returprodukt - hvis du tilbakeleverer produkter som kan inneholde lagret eller registrerte personopplysninger, som computere, spillkonsoller, osv., er du ansvarlig for å slette eller fjerne alle personopplysninger og media fra produktet før du sender det tilbake. GameStop er ikke ansvarlig for noen personopplysninger eller media som du ikke sletter eller fjerner fra slikt produkt.

Fra tid til annen kan vi supplere informasjonen du gir oss med informasjon fra andre kilder, som informasjon som bekrefter adressen eller annen tilgjengelig informasjon du har gitt oss. Dette er for å hjelpe oss å opprettholde nøyaktigheten av informasjonen vi innhenter og for å hjelpe oss å gi bedre service.

Deler GameStop informasjonen?

GameStop selger ikke, leier ikke ut eller deler personopplysninger med tredjepart unntatt som beskrevet i denne personvernerklæringen.

  • Markedspartnere - hvis du aksepterer et tilbud fra en av våre tredjeparter innen markedssamarbeid, vil vi dele kontaktinformasjonen din og faktureringsinformasjonen med den spesielle tredjeparten, i samsvar med vilkårene for tilbudet. Hvis du tidligere har bedt om at dine personopplysninger ikke skal deles med tredjeparter, men senere er enig i at ved å akseptere en tredjeparts markedstilbud som er tilgjengelig via én av våre nettsteder, vil vi dele kontaktinformasjonen din og faktureringsadressen din med den spesifikke tredjeparten, i samsvar med vilkårene i tilbudet.

Noen av disse operasjonene kan føre til at personopplysninger innhentet av GameStop lagres eller behandles utenfor Norge og, som et resultat, vil dine personopplysninger bli tilgjengelig og kan brukes av rettsinstanser og myndigheter som bruker regelverket i samsvar med loven til disse utenlandske juridiske myndighetene fra et område.

  • Servicetilbydere - GameStop kan benytte tredjeparter til å bestyre ett eller flere aspekter av business-operasjonene våre, inkludert prosessen med håndtering av personopplysninger. Vi kan dele personopplysninger med slike tredjeparter, for å utføre tjenester på vegne av oss som for eksempel gjøre ferdig bestillinger på nettet, behandle ikke-kontant-betalinger, sende markedskommunikasjon, service på produkter, utføre forskningsoversikt, bekrefte og validere informasjon som du har framskaffet for oss, levere produkter, og gi kundestøtte. Når vi bruker et selskap utenfra, bruker vi kontrakter og andre egnede metoder for å sikre at personopplysninger brukes på en måte som er i samsvar med denne personvernerklæringen.

GameStop har tatt i bruk tiltak for å hindre falsk bruk av informasjonen på nettstedet. GameStop har adoptert industristandard valideringsprosesser for å sikre beskyttelsen når du kjøper hos oss på nettet. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til å kontakte institusjoner eller kredittrapporteringsbyrå for å sikre identifiseringen av kredittkortet og validering av kredittkortets faktureringsinformasjon.

  • GameStop og dennes moderbedrifter, tilknyttede, datterselskaper og avdelinger - GameStop kan dele personopplysninger innsamlet på nettstedet vårt med GameStop utsalgsbutikker (og vice versa) og blant våre moderbedrifter, datterselskaper eller avdelinger for interne businessformål i samsvar med denne personvernerklæringen. Hvis GameStop deler informasjonen din med den utvidede businessfamilien, vil vi sikre at informasjonen fortsetter å benyttes kun i samsvar med denne personvernerklæringen og dine uttalte ønsker.
  • Produktenes tilbakekalling av sikkerhetsmessige årsaker - I tilfellet at vi får en melding fra en produsent eller leverandør om en produkt-sikkerhetsmessig tilbakekalling, kan det hende vi framskaffer kontaktinformasjonen din, begrenset ved navn, adresse og telefonnummer til produsenten slik at de kan gi deg beskjed om tilbakekallingen og informasjon om bytte eller reparasjonsprogrammer. Denne overføringen om kontaktinformasjonen vil oppstå kun ved tilbakekalling som kan ha betydning for personlig sikkerhet eller feil ved funksjonaliteten av produktet du kjøpte fra oss.
  • Salg eller overføring av business eller eiendeler tilhørende GameStop- all informasjon vi har om deg kan overføres eller vises til en kjøper eller mulig kjøper i tilfellet av et salg, oppdrag, eller annen overføring av alle eller deler av businessen eller eiendelene. Skulle slik overføring inntreffe, vil vi bruke rimelige anstrengelser for å sikre at overføreren bruker informasjonen din på en slik måte at det er i samsvar med denne personvernerklæringen.
  • Visning i forbindelse med juridiske krav - GameStop kan vise informasjonen som tillatt eller påkrevet ved lov eller for å følge en juridisk prosess, så vel som å beskytte og forsvare rettighetene til GameStop og/eller våre kunder.

Hvordan beskytter GameStop informasjonen din?

Filen som inneholder personopplysninger om deg vil lagres på våre servere og vil kun være tilgjengelig for våre ansatte og de som er våre agenter og servicetilbydere som krever dette for arbeidet sitt. GameStop gjør nødvendige tiltak for å beskytte personopplysningene dine. Vi opprettholder sikkerhetsmekanismer og nåværende standarder for å beskytte personopplysningene mot ikke-autorisert tilgang, visning eller feilbruk. For eksempel, elektroniske arkiv blir lagret på trygge servere med begrenset tilgang; elektroniske data lagres bak sikret kryptert tilgang, vi bruker teknologiske verktøy som brannmurer og passord; og vi sikrer at våre ansatte er opplært i viktigheten av opprettholdelsen av sikkerheten og konfidensialiteten når det gjelder personlig informasjon.

SSL Technology - nettsiden vår bruker kryptert teknologi, som Secure Sockets Layer (“SSL”), for å beskytte personopplysningene under datatransport. SSL krypterer bestillingsinformasjonen som navn, adresse og kredittkortnummer.

Comodo SSL Certification (sertifisering) - vårt nettsted bruker en Secure SSL, Seritfikat fra Comodo for å bekrefte at vi har oppfylt sikkerhetsprotokollene for industristandard.

Valg av passord- når du registrerer som en bruker og skaper en konto på nettet, vil du bli bedt om å velge et personlig passord. For å maksimere ditt beskyttelsesnivå, skal du bruke minst 6 tegn inkludert en kombinasjon av både bokstaver og nummer. Du er eneansvarlig for opprettholdelsen av sikkerheten på passordet ditt og for kontoinformasjon. GameStop vil aldri sende en ikke-godkjent melding til deg som ber deg om passordet ditt eller som ber om at du oppdaterer kontoinformasjonen.

Selv om vi ikke kan ta ansvar for tyveri, misbruk, ikke-autorisert visning, tap, endringer eller ødeleggelse av data av tredjepart, tar vi rimelige forholdsregler for å unngå at dette skjer.

Hvordan kan du bekrefte informasjonen?

Du kan kontrollere informasjonen for å bekrefte, oppdatere, eller korrigere den og få uriktig informasjon fjernet. Hvis du har laget en konto på nettstedet vårt, kan du få tilgang på den og endre nettstedkontoens profil selv. Du kan også be om å få se informasjon som vi har beholdt, hvordan vi har brukt den, og hvem vi har vist den til når som helst ved å kontakte oss som vist under overskriften “Kontakte GameStop”. Avhengig av bestemte unntak etter loven, og forutsatt at vi kan bekrefte identiteten din, vil du ha rimelig tilgang på personopplysninger uten gebyr, og vil kunne kontrollere nøyaktigheten og den fullstendige informasjonen og få den endret etter behov. Du kan også be oss om å endre preferansene angående hvordan vi bruker eller viser informasjonen, eller la oss vite at du ikke ønsker å motta noe mer kommunikasjon fra oss.

Når blir informasjonen om deg fjernet?

Vi beholder informasjonen kun så lenge vi trenger den for reelle businessformål og for å oppfylle juridiske krav. Vi har standarder for lagring som oppfyller disse parameterne. Vi ødelegger informasjonen når den ikke lenger er nødvendig, eller vi fjerner din personlige identifiserbare informasjon for å gjøre den anonym.

Koblinger til tredjeparts nettsteder

Vårt nettsted kan inneholde koblinger som tillater at du kobler deg til andre nettsteder eller internettkilder Når du klikker på én av disse koblingene blir du koblet til et annet nettsted eller en annen internettkilde. GameStop har intet ansvar eller juridisk ansvar for, eller kontroll over disse andre nettstedene eller internettkildene eller deres arkiv, bruk og visning av personinformasjon om deg. Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen til disse andre nettstedene før du gir dem noen personopplysninger.

Kontaktinformasjon for GameStop

Hvis du har noen spørsmål, bekymringer eller klager på personvernpraksisen til organisasjonen vår, kontakt oss på følgende måte:

E-post: norhelp@gamestop.com (les viktig påminnelse under)

Du kan kontakte vår Privacy Compliance Manager (personvernansvarlig leder) eller et medlem av vårt seniorteam +353 1 813 5350, eller du kan kontakte oss skriftlig adressert til GameStop Head Office, Estuary House, Swords Business Park, Swords, Co. Dublin, Ireland.

Vi vil svare på din forespørsel eller forsøke svare på dine spørsmål så fort vi kan, og ikke senere enn 40 dager etter mottakelse av henvendelsen.

Viktig påminnelse om e-postkommunikasjon: Husk at e-post sendt over internettet er ikke trygg. Hvis du sender en epost direkte til oss fra din egen e-post vil ikke innholdet bli kryptert. Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke sender informasjon (som den om kredittkortnummer) til oss via ukryptert e-post. GameStop er ikke ansvarlig for overføring du gjør av personlig informasjon over internettet.

Ansvarsforhold

I MAKSIMAL UTSTREKNING ETTER GJELDENDE LOV, VIL VERKEN GAMESTOP ELLER NOEN AV DENNES DIREKTØRER, ANSATTE, TJENERE OG AGENTER, SAMARBEIDSPARTNERE ELLER ANDRE REPRESENTANTER OG DERES RESPEKTIVE MORSELSKAP(ER), VÆRE ANSVARLIG NÅR DET GJELDER RETTSLIGE KRAV, NØDSITUASJONER, ANDRE KRAV, HANDLINGSFORLØP, SKADER, TAP, UTGIFTER, INKLUDERT UTEN BEGRENSNING, RIMELIGE JURIDISKE GEBYR OG KOSTNADER TIL PROSEDYRER SOM KOMMER FRA ELLER I TILKNYTNING TIL BRUKEN AV/ELLER OPPHØR AV PERSONINFORMASJON SOM GJELDER DEG I SAMMENHENG MED DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN OG DITT SAMTYKKE

Vil denne personvernavtalen endres?

Siste oppdatering 02/09/2016

For å tilrettelegge for endringer i tjenestene våre, endringer i teknologi, og juridisk utvikling, kan denne personvernerklæringen endres over tid uten å informere deg. Vi kan komme til å legge til, endre, eller fjerne deler av personvernerklæringen når vi føler at det er riktig for oss å gjøre det. Vi oppfordrer deg til å se over personvernerklæringen nå og da. Hver gang du sender inn personopplysninger eller bruker våre tjenester sier du deg enig i å være bundet av de daværende gjeldende vilkår i personvernet. Når vi oppdaterer personvernerklæringen vil vi endre dato for å indikere at endringer er utført.